Hős utca hangjai

Egy Hős utcai idős magántulajdonos tollából

2018. december 11. 18:03 - hosutcahangjai

EMELJÜK FEL A HANGUNKAT!
Felháborító és megalázó amilyen lekezelően bánik az Önkormányzat a Hős utcai lakástulajdonosokkal! Húzzák az időt, törvényt sértenek. Mindenért, ami eddig történt és ezután fog történni a Hős utcában,mint többségi tulajdonosok, ők a felelősek!
  • Követeljük a Támogatói Okiratban foglaltak betartását!
  • Követeljük, hogy minél előbb írásban tegyenek vételi árajánlatot a lakásunkra,mégpedig méltányos- lakhatásért lakhatást-összegmegjelölésével!
A karosszékekben ülő hölgyek és urak könnyen fenyegetőznek a kisajátítás rémével! Akkor is így döntenének, ha a saját szüleikről, nagyszüleikről lenne szó?
Megsértették a Társasházi Törvény 38.§ 3.pontját, amikor nemrég előterjesztették és megszavazták a gyalázatos és felesleges 3 m-es kerítést, amit velünk fizettetnének meg! Csak remélhetjük,hogy mindezek mögött nincs valamiféle háttéralku, amiről nem tudunk, és aminek következtében valaki vagy valakik igen jól járnak!
Mi egy 72 éves nyugdíjas házaspár vagyunk, én 43 éves munka- viszony után mentem nyugdíjba gépészmérnökként, feleségem is végigdolgozta aktív életét! Úgy hozta az élet,hogy egyetlen közös "vagyonunk" a Hős utcai öröklakás, amit 2007-ben vásároltunk. Soha nem volt tartozásunk sem a társasház, sem a szolgáltatók felé! Nem szeretnénk egyebet, mint nyugodtan leélni hátralévő éveinket, de nem az utcán, nem idősek otthonában és nem is egy vidéki, faluszéli, romos házban!
Tisztelt Polgármester Úr!
Kérjük, ne éljen vissza erőfölényével!
Egy Hős utcai nyugdíjas házaspár
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hosutcahangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr1014472194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása