Hős utca hangjai

Közösségi beszélgetésen járt a Magyar Narancs újságírója

2018. augusztus 24. 23:45 - hosutcahangjai

Tavaly ősztől a Kontúr Egyesület Közösségi beszélgetéseket tart minden pénteken 19 órától a Hős utcai közösségi térben, ahol eddig csak gyerekek játszottak. A felnőtt lakosság hétről hétre összejön, hogy információhoz jussanak lakhatásukkal kapcsolatban. A közösségi beszélgetések több mint 40 családot értek már el. Vannak olyanok akik aktívan hétről hétre lejárnak, vannak olyanok akik időszakosan jönnek el, s vannak olyanok, akik a közösségi beszélgetésre járó vagy az egyesületen és az általa generált levelező listán keresztül igyekeznek tájékozódni arról, hogy mi lesz velük.

A múlt hét pénteken a Magyar Narancs újságírója cseppent bele az egyik közösségi beszélgetésünkre, amelyen majd 12-15 lakó vett részt. 

A 3 oldalas cikk teljes terjedelemben itt érhető el.

nevtelen.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hosutcahangjai.blog.hu/api/trackback/id/tr5514201205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása